Reparatie & Onderhoud A-merken scooters
Voor een reparatie aan uw scooter bent u bij Scooter Centrum Maastricht op de juiste plek. In de ruime werkplaats repareren en onderhouden we zowel 2-takt als 4-takt scooters van alle bekende A-merken zoals Peugeot, SYM, Vespa, Piaggio, Kymco, Yamaha en Aprilia.

Koreaanse & Chinese scootermerken
Wij zijn ook sterk in reparaties aan de zgn. Chinese & Koreaanse scooters. Dankzij onze jarenlange ervaring met deze merken scooters zijn ze voor reparatie bij ons in goede handen.

Nieuwe & gebruikte scooter aflevering
We leveren de aangekochte scooters, nieuwe scooter of gebruikte scooter, af vanuit onze eigen werkplaats waar ook de tenaamstelling gedaan wordt. We zijn RDW geregistreerd en mogen daarom ook kentekens op naam zetten en ook voor u afmelden.

Planning & afspraken
Reparaties en werkplaats bezoeken plannen we samen met u vooraf in. Om een afspraak te maken die we kunnen nakomen moeten we hier helaas strikt in zijn om u niet teleur te stellen. Maak een afspraak telefonisch en laat uw telefoonnummer achter waar u te bereiken bent indien er een navraag moet gebeuren over de reparatie. Of vul het online formulier in en wij bellen u.
Houd je a.u.b. rekening met het volgende
I.v.m. beperkte plaats en drukte hanteren we een toelage als je de scooter niet op komt ophalen binnen 2 dagen. De toelage bedraagt dan 5 Euro per dag. We hopen op je begrip hiervoor.

Niet bij ons gekocht?
Ook wanneer u uw scooter niet bij ons gekocht heeft bent u van harte welkom om gebruik te maken van de expertise van onze werkplaats.

Bel met 06 - 452 476 13 voor een afspraak

of ga naar het terugbel formulier:

Openingstijden werkplaats

Openingstijden werkplaats

U kunt uw reparatie plannen op:
dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur
zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur
Maandag zijn we gesloten.

rdw erkend scooter bedrijf in Maastricht